Ninove 26 May 2020 - 17u56
Overcast Clouds
23.84°C

Wonen en koken

28 oktober 2019
NINOVE - Vorig weekend organiseerde vzw ZiZaZo haar eerste Leefbeurs tegen de verzuring in zaal de Roos Twee…
Lees meer
03 juni 2019
NINOVE – Ninove Welzijn, de stad Ninove en Logo Dender stellen in juni een demonstratiewoning rond gezond wonen…
Lees meer
05 oktober 2017
#Ninove - Op vrijdag 27 oktober 2017 om 17u zal de eerste zitdagdoorgaan van de openbare verkoop van…
Lees meer
16 september 2017
De sociale huisvestingsmaatschappij Ninove Welzijn werd door minister Liesbeth Homans (N-VA) bekroond met de Beste Praktijkprijs voor het…
Lees meer

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons