Ninove 16 Dec 2019 - 04u31
Overcast Clouds
6.59°C
  • Commentaar tijdens live uitzendingen? Graag, maar niet anoniem. Gebruik argumenten, geen scheldwoorden. Blijf correct en respectvol.

Het legendarische boek 'Ninovieters Kaffeegieters' opnieuw voorgesteld

06 oktober 2018

Ninove - De volledig herwerkte en uitgebreidere versie van 'Ninovieters Kaffeegieters', het legendarische boek over het Ninove van vroeger, werd vrijdag officieel voorgesteld in de Kantfabriek.

Dat kwam er op vraag van de dienst Toerisme en VVV-Ninove omdat hun eigen exemplaar uit 1982 volledig versleten is en ze vaak de vraag kregen naar een uitgave maar die mensen altijd moesten teleurstellen. "Het verschil met het eerste boek is dat het nieuwe meer foto's en duiding bevat. Zo heb ik ook onder andere het thema volksmuziek erin verwerkt”, vertelt auteur Erik De Schryver. De vernieuwde versie van 'Ninovieters Kaffeegieters' is vanaf nu te verkrijgen in de Hospitaalkapel aan 30 euro. 

EME

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons