Ninove 16 Dec 2019 - 04u25
Overcast Clouds
6.59°C
  • Commentaar tijdens live uitzendingen? Graag, maar niet anoniem. Gebruik argumenten, geen scheldwoorden. Blijf correct en respectvol.

Jarige Sandra Ghijsels ontvangt honderden kaartjes voor haar verjaardag

21 januari 2018

#Ninove - Ninofmedia bracht op zondag  21 januari een bezoek aan de jarige Sandra Ghijsels uit Ninove die 45 jaar is geworden . Sandra is een bewoner van WZC Zonnelied in Roosdaal en kreeg kort na haar geboorte zware epilepsie aanvallen, waardoor zij helaas op het niveau van een kleuter is gebleven.

Haar ouders deden een warme oproep via de diverse mediakanalen om voor haar verjaardag zoveel mogelijk kaartjes te sturen. Dit maakt Sandra heel gelukkig.

Wie zijn goed hart wil tonen en een kaartje met verjaardagswensen wil sturen kan dit nog steeds doen naar volgend adres: Vlierlaan 13 - 9400 Ninove

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons