Ninove 19 Jan 2020 - 16u56
Lichte regen
1.65°C

Natuurreizigers vertellen hun verhaal

06 december 2019
Natuurreizigers vertellen hun verhaal Foto Natuurpunt Ninove

NINOVE – Natuurpunt organiseert een avond over en met natuurreizigers. Aan de hand van eigen foto’s vertellen deze over hun natuurreis, zaterdag 7 december in het Oud Stadhuis.

Tijdens deze sfeervolle avond komen mensen elk op een zeer gevarieerde wijze hun voorbije natuurreis toelichten. Op ongeveer een kwartier tijd vertellen ze hun verhaal aan de hand van hun eigen foto's. Tussendoor kan je er ook iets drinken. Tijdens de pauze zie je ook beelden van de gezinsmeerdaagse van Natuurpunt Ninove naar de Franse Maasvallei.

Het programma:

- de Zijderoute (Paul en Marie-Hélène De Valck - De Bruyn),
- Portugal (Philip Decommere),
- Roemenië (Michel Vander Vennet),
- Mongolië (Joost Mertens),
- Dordogne (Frederik De Coster),
- Aosta-Lac Du Der (Eddy Caudron).

Praktisch

  • Datum en uur: zaterdag 7 december 2019 vanaf 19.30 uur.
  • Plaats: zaal 1ste verdieping Oud Stadhuis, Oudstrijdersplein 6 Ninove.
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 0486-57 04 53 – Natuurpunt Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons