Ninove 28 Mar 2020 - 16u57
Clear Sky
12.57°C

Kerstman en ijsprinses op de Graanmarkt in Ninove

16 december 2017
Kerstman en ijsprinses op de Graanmarkt in Ninove

Op de Graanmarkt waren vandaag zowel een echte ijsprinses in haar snowglobe als de Kerstman aanwezig. Ze verwarmden menige kinderharten en deelden volop snoepgoed uit. 

Wie nog bij de Kerstman op de schoot wil gaan, hem een tekening en/of brief wil afgeven kan dit nog morgen tussen 14u en 17u en ook volgend weekend 23 & 24 december zal de Kerstman aanwezig zijn in zijn huisje tussen 14u en 17u.

Voor het huisje staat ook nog een grote rode brievenbus waar kindjes groot en klein hun brieven en tekeningen kunnen posten. 

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons