Ninove 31 Mar 2020 - 02u39
Few Clouds
8.19°C

Intrede Sinterklaas te Ninove

19 november 2017
Intrede Sinterklaas te Ninove

Traditiegetrouw kwam de Sint aan in Ninove ter hoogte van Café Den Belleman. Reeds lang op voorhand stonden de kindjes en hun ouders en grootouders op wacht. Toen Paniekpiet de aanwezige toeschouwers had opgewarmd en de burgemeester en schepenen aanwezig waren was het grote moment aangebroken. Onder luid gejoel en meesterlijk vlaggen gezwaai kwam daar de goede Sint met zijn zwarte pieten met de boot aan vanuit Spanje. Hij had al zijn pieten meer dan nodig om alle tekeningen en brieven in ontvangst te kunnen nemen. Onder begeleiding van zijn pieten muziekband trok de Sint naar zijn podium om iedereen te bedanken. Er werd door de burgemeester wel gewaarschuwd om op te letten met het schrijven van brieven want deze kunnen verschijnen, verdwijnen en terug verschijnen... Na de feestelijkheden op het podium konden de kindjes hun cadeautje van Sinterklaas gaan halen in Café Den Belleman.

Net zoals vorige jaren is de intrede van Sinterklaas een groot succes geweest.  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons