Ninove 30 Mar 2020 - 00u22
Clear Sky
1.84°C

BV's voetballen voor het goede doel

14 september 2017

Galamatch voor Togo iedereen welkom op 24/9 ! Bijna de volledige cast van de Buurtpolitie zal er zijn, Johan Kalifa Bals, Souliman de Croock, Andy Peelman, Loes van den Heuvel, Jurgen Deprez, Michel van den Brande, Eric Peeters, Dorien Reynaert, Nicoline Hummel Privé, Salar Azimi, Gunter Evie De Smet, Marc Van Esbroeck, Wesley Sarina Bryan, Edwin Vleminckx, Guido de Meyer, Christophe Stienlet en s avonds optredens van ** Luc Steeno ** , Dennie Damaro Damaro], Evelien Cannoot, David Van Dycke, en nog tal van andere artiesten

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons