Ninove 08 Apr 2020 - 06u39
Few Clouds
20.67°C

Akabe laat Ninove kennismaken met scouts voor mensen met een beperking

06 oktober 2019
NINOVE - Op zondag 6 oktober zakten Akabe Denderleeuw en Aalst af naar het stadspark in Ninove, met als doel om mensen met een beperking op de hoogte te brengen dat ook zij bij een scoutsgroep terecht kunnen.
 
Akabe-groepen zijn scouts, bestaande uit leden met een fysieke of mentale beperking. Aangezien Ninove geen afdeling heeft, organiseerden de afdelingen van Denderleeuw en Aalst een kennismakingsdag. Jongeren tussen de 6 en 25 jaar konden deelnemen aan allerlei activiteiten, met als doel zich eventueel aan te sluiten bij andere groepen uit de regio.
Het werd een dag vol spel, plezier en avontuur!
BDB - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons