Ninove 03 Apr 2020 - 10u20
Few Clouds
6.28°C

Brandpreventie en wandelingen bij Neos

17 april 2019
Brandpreventie en wandelingen bij Neos

NINOVE – Neos-Ninove nodigt uit voor een conferentie over brandpreventie, donderdag 25 april in de Ninoofse brandweerkazerne. Op 2 en 7 mei staan wandelingen op het programma.

De Neos-leden en alle geïnteresseerden zijn verwacht in de Ninoofse brandweerkazerne aan de Désiré De Bodtkaai. Enkele brandweerlui geven les en tips om op een veilige manier om te gaan met brandbaar materiaal. Je krijgt echt veel veiligheidstips voor je huis en zijn bewoners. Een zeer boeiende namiddag dus voor de senioren.

De conferentie start om 14.30 uur, iedereen is welkom vanaf 14 uur. Deelnameprijs: € 3 voor Neos-leden en € 5 € voor niet-leden, met een gratis koffietje er bovenop.

Wandelen

Neos wandelt op 2 mei in de omgeving van de ‘Dikke van Pamel’. Afspraak aan het monument zelf om 14 uur.

Dinsdag 7 mei maken ze een daguitstap naar ‘Het Land van Herve’ met een abdijbezoek aan ‘Le Val Dieu’, een streekmaaltijd en o.a. ook een bezoek aan de siroopfabriek van Meurens.

Echt iedereen is van harte welkom op alle Neos-activiteiten.

Info: bij secretaris Christiane Bické (0477-41 02 37) of voorzitter Danny Schoon (0474-44 48 92).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons