Ninove 06 Apr 2020 - 20u11
Clear Sky
17.74°C

NEOS Ninove brengt krantje uit als kennismaking

02 september 2018
NEOS Ninove brengt krantje uit als kennismaking

NINOVE – Meer dan 25 jaar geleden is in Ninove een club opgestart van Neos, het Netwerk van Ondernemende Senioren. Inmiddels telt de Ninoofse afdeling zowat 170 leden uit Ninove en omstreken.

De club maakt deel uit van Neos Vlaanderen met in totaal ruim 33.000 leden. Het doel: 55- plussers op een creatieve manier samen gelukkig maken. Ze doen dat met een ruim aanbod aan activiteiten. Dit alles gebeurt op een politiek onafhankelijke manier, democratisch, met respect voor ieders persoonlijke overtuiging. Alle 55- plussers moeten zich bij hen thuis voelen, niet alleen deze van Ninove maar ook van de wijde omgeving.

Binnenkort vind je overal in Ninove een speciale Neos-krantje met in woord en beeld een aantal geplande activiteiten binnen de grote Neos-familie. Er zal ook een kort overzicht instaan van het programma voor het nieuwe werkjaar september 2018-augustus 2019. Je zal het krantje overal in Ninove kunnen.

Neos Ninove is een open huis. Aarzel niet geheel vrijblijvend met de club kennis te maken. Dat kan best door eens langs te komen bij één van hun activiteiten. Of bel of mail voor meer informatie.

Info: voorzitter Danny Schoon (tel 0474/444892 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of secretaris Christiane Bické (0477/410237 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons