Ninove 07 Apr 2020 - 20u08
Few Clouds
20.67°C

All American Day opnieuw een succes

10 juni 2018
All American Day opnieuw een succes

#Ninove  - Op zondag 10 juni vond voor de vijfde maal de 'All American Day' plaats in de Pollarestraat. Dit evenement is een organisatie van Kurt Eeman van de gelijknamige garage, gespecialiseerd in Amerikaanse wagens. Stilaan is dit evenement een vaste waarde aan het worden voor al wie uitkijkt naar American cars, bikes en customs. Naast tal van Amerikaanse automodellen waren het ook vooral de Harley Davidson's die voor velen een bezienswaardigheid waren. Men kon er ook terecht voor een BBQ, er was een springkasteel voor de kleinsten en er waren verschillende muziekoptredens die het aanwezige publiek kon smaken. Mede door het mooie weer werd het een geslaagde editie.  (GNE)  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons