Ninove danst verder 2024

    30 september 2024

    NINOVE – Walter Praet had vorig jaar aangekondigd te stoppen met ‘Ninove danst’. En toch: “Velen hebben me aangesproken om die muziek niet te laten verdwijnen.” Dus organiseren hij en zijn team zaterdag 5 oktober ‘From Elvis to Barry White’ in eventhal Cloë.

    “Ik ken Walter goed en was hier vroeger twee keer geweest met Motown, wat fantastisch was”, vertelt ons Aalstenaar Marlon. “Hij heeft me dit keer als dj gevraagd. Als zestigers komen we muzikaal echt niet meer aan bod en dus willen we graag die muziek horen.”

    Leuke muziek

    “We willen de vijf populaire muziekstijlen in België levend houden: dus van Elvis tot Barry White”, gaat Walter verder. “We brengen telkens een half uur leuke muziek met een presentator. Ook Nederlandse en Franse muziek met een perfecte imitator van Claude François en een super exclusieve dj, die popcorn zal draaien. Motown komt uiteraard ook aan bod zoals voorheen. Kortom de hele avond brengen we volop mooie muziek en verrassingen, maar daarvoor moet je natuurlijk komen kijken en luisteren.”

    Presentatie

    Een van de medewerkers aan deze speciale editie is Philippe Van Der Haegen. “Ik doe samen met Guy Broeckhove de presentatie: de verschillende stijlen op een ludieke manier schetsen. We kondigen ook de verassingsacts. Het mag plezant zijn, de mensen moeten zich goed voelen. Zelf kijk ik uit naar het rock ’n roll-gedeelte. Het zou spijtig zijn mocht dat verdwijnen. Ik hoop, dat hier wat jeugd naartoe komt om te zien hoe het vroeger was en eigenlijk nog kan zijn.”

    Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen meer beschikbaar, aldus Walter. “De VIP-plaatsen zijn haast uitverkocht. We starten de avond om 18.30 uur met de VIP en om 19 uur voor de anderen. De muziekavond start om 20.15 uur met een leuke presentatie en een echte rockabilly-groep. Het zal een hele avond kijken zijn en vooral dansen.”

    “Diegenen, die komen, zullen het zich jarenlang nog herinneren”, besluit Philippe.

    Praktisch

    • Datum en uur: zaterdag 5 oktober vanaf 18.30-19 uur, muziek vanaf 20.15 uur.
    • Plaats: eventhal Cloë, Merellaan 46 Ninove.
    • Kaarten: € 20 en € 70 voor een VIP-arrangement.
    • Info en reserveren: walter-praet@telenet.be of 0475-31 74 27.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons