Ninove 26 May 2020 - 17u56
Overcast Clouds
23.84°C

Bospop-festival in het teken van klimaat en duurzaamheid

12 februari 2020

MEERBEKE – De leden van de klimaatraad van het GO! Atheneum Ninove organiseren het gratis Bospop-festival, zaterdag 2 mei 2020 op het Gemeenteplein in Meerbeke.

Dit gratis festival staat volledig in teken vanklimaat en duurzaamheid. De klimaatraad van het GO! Atheneum werkt voor de organisatie ervan samen met Decibel Events.

Leerkracht Jan Muylle, Yannick Delmotte (Decibel Events) en de leden van de klimaatraad Marie, Anke en Matteo gaven ons tekst en uitleg bij hun initiatief.

Zonder al te veel te verklappen, konden ze ons wel vertellen dat o.a. De Jartellen, Big in Belgium en de enige echte Sam Gooris zeker op de affiche staan.

Daarnaast voorzien zij verschillende beursstandjes van duurzame organisaties, activiteiten voor de kinderen, eten en drinken en zoveel meer.

Opgelet: aangezien dit de eerste editie is van dit festival, zou de organisatie graag weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Registreer daarom (uiteraard gratis) je ticket(s) via deze link van eventbrite.

De volledige programmatie kun je vinden op de info hieronder.

Info: website Bospop 2020FB-pagina Bospop 2020Instagram festival_bospop.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons