Ninove 31 May 2020 - 20u47
Broken Clouds
23.13°C

Chiro Sjaloom stond weer paraat voor de jaarlijkse glühwein na de middernachtmis

25 december 2019

MEERBEKE – Na de middernachtmis stonden de gasten van chiro Sjaloom op kerstavond weer gereed om de bezoekers te trakteren op een gratis glaasje glühwein of warme chocolademelk.

Ze stonden naar jaarlijkse traditie opgesteld aan de Sint-Pieterskerk, vrijwillig en geheel gratis. De organisatie van dit evenement komt niet enkel voort vanuit het standpunt als christelijke jeugdbeweging, maar chiro Sjaloom wil op deze manier ook de kerstsfeer verspreiden. Bijkomend doel is verbondenheid te creëren tussen de inwoners van Meerbeke. En zeg nu zelf, een glaasje warme - al dan niet alcoholhoudende - drank na de mis op kerstavond, is toch meer dan welkom?

Achteraf konden degenen onder ons; die nogal gemakkelijk blijven plakken, terecht in jeugdhuis Het Uur. Dit pand was voor de gelegenheid nog eens geopend, nadat het in maart dit jaar door het stadsbestuur moest sluiten. Hier kon je verder genieten van verwarmende drankjes en dito muziek.

Dit evenement wordt dan ook al jaren omschreven als een uiterst volwaardige afsluiter voor elk kerstfeest. Na een subliem menu bij de familie, ging ook Ninofmedia een kijkje nemen, om de kerstnacht in schoonheid te beëindigen.

Info: chiro Sjaloom.

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons