Ninove 21 Jan 2020 - 19u36
Mist
3.53°C

Veel volk op gezelligste kerstmarkt van de streek

15 december 2019
Veel volk op gezelligste kerstmarkt van de streek Muzikale animatie op kerstmarkt Pollare

POLLARE - De jaarlijkse hoogdag in de Ninoofse deelgemeente Pollare werd opnieuw een succes.

De kerstmarkt kon rekenen op droog en zonnig weer, wat het meteen een stuk aangenamer maakte om de berg naar de kerk van het pittoreske Pollare te beklimmen.

De Ninoofse belleman, Hans Van Laethem, mocht de markt rond 15 uur op gang roepen. Daarna zorgden de streetband 'Uit de Klakke' en studentenfanfare Ghendt voor sfeer langsheen de kraampjes.

Tal van verenigingen boden naast drankjes ook versnaperingen aan, al dan niet voor een goed doel. Verder kon je aan de kraampjes ook terecht voor o.a. geschenkartikelen.

In de kerk was een bezoek aan een kerststallententoonstelling mogelijk, terwijl het koor kerstliedjes bracht. De tentoonstelling is ook de volgende dagen te bekijken.

De kerstman en zijn elfje deelden snoepjes uit aan de kindjes.

16 Ninoofse en Dendermondse ijsberen namen een verfrissende duik in het 6,7 graden koude Denderwater. In het veel warmer parochiaal centrum stonden dan weer enkele muzikale optredens op het programma.

Het was een geslaagde editie met enkele duizenden bezoekers.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons