Ninove 21 Jan 2020 - 19u47
Mist
3.53°C

Vuurshow en muziek brachten warmte in centrum op opening Ninove Wintert

15 december 2019
Vuurshow en muziek brachten warmte in centrum op opening Ninove Wintert De vuurshow op de Graanmarkt zorgde voor sfeer in centrum

NINOVE - Winterse animatie in centrum om eindejaarsperiode te beginnen.

De dienst cultuur werkte een programma uit om het eerste weekend van de eindejaarsshopping in het kader van 'Ninove Wintert' wat meer in de kijker te plaatsen. 

Er waren onder meer vertellingen, een vuurdans en jonglerie, goochelshow, workshops, en muziek van Les Violettes en Collective Memory.

De meningen van de bezoekers over het programma liepen uiteen van fijn voor sommigen, tot een lichte ontgoocheling voor anderen.

Op de schaatspiste was het druk om rondjes te draaien, en de kleintjes konden vissen of op de paardenmolen.

Vanaf het moment dat het donker werd kon men genieten van de mooie feestverlichting in het centrum.

Men kan nog tot 4 januari terecht voor eindejaarssfeer in het centrum en bij de lokale handelaars. Op zondag 15, 22 en 29 december zijn de winkels in het centrum geopend van 14 tot 18 u. Op 22 en 29 december is ook shoppingcenter Ninia geopend.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons