Ninove 07 Dec 2019 - 03u28
SP_WEATHER_LIGHT_INTENSITY_DRIZZLE
5.94°C

Vanaf vrijdag gaat Ninove on ice van start op het Niniaplein

03 december 2019
Vanaf vrijdag gaat Ninove on ice van start op het Niniaplein Schaatspiste voor Ninove on ice tijdens eindejaarsperiode bijna klaar

NINOVE - Schaatspiste van Ninove on ice is in opbouw op het Niniaplein.

Een gespecialiseerde firma is in opdracht van Maspoe aan de slag met het optrekken van tenten en de aanleg van de ijspiste.

Vanaf vrijdag 6 december om 10 uur kan men de schaatsen aanbinden op de volledig overdekte schaatsbaan. Naast de ijspiste is er ook een Moestasj Winterbar voorzien om na te genieten van de inspanningen op het ijs of om er gewoon te genieten van een drankje met zicht op de schaatsers.

Er zullen ook enkele eetstandjes staan naast de piste.

Tijdens de eindejaarsperiode vinden er enkele evenementen plaats op het ijs. Te beginnen op zaterdag 14 december met een show met Kevin Van Der Perre.

Verder komt ook de Kerstman op bezoek, is er een ijshockytornooi, kunnen de feestbeesten zich uitleven tijdens Carnaval on Ice, met een optreden van Fred & Tet, en sluit Ninove on Ice af met een tweede show van Kevin Van Der Perre.

Eveneens op het Niniaplein voorziet de stad een kleine winterkermis voor de kleinsten, en kan je smullen van lekkere oliebollen.

Praktisch : Ninove on Ice van vrijdag 6 december tot zaterdag 4 januari langsheen de Centrumlaan op het Niniaplein.

Ninofmedia schenkt 10 gratis schaatbeurten weg.
Like Onze Pagina & Deel Dit Verder de winnaars maken we bekend in week 50

GNE -Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons