Ninove 26 May 2020 - 16u55
Overcast Clouds
23.84°C

Kerstevenement met verlichte truckshow zaterdag 7 december op Rechteroever

01 december 2019
Kerstevenement met verlichte truckshow zaterdag 7 december op Rechteroever

NINOVE - Kleine kerstmarkt en verlichte truckshow langsheen de Denderkaai op zaterdag 7 december.

Het publiek zal kunnen genieten van ongeveer 60 versierde trucks en zich kunnen opwarmen aan de verschillende standjes van de kerstmarkt.

De kerstmarkt, ter hoogte van café Den Belleman langsheen de Denderkaai, is al enkele jaren uitgebreid met een verlichte truckshow. Deze zorgt steeds voor een speciale sfeer.

De truckshow en kerstmarkt starten vanaf 16 uur aan de Denderkaai en het Dr Hemeryckxplein.

GNE 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons