Ninove 21 Jan 2020 - 19u44
Mist
3.53°C

Serge stapt 48 uur non stop voor 'Foundation Jana De Koker'

15 december 2019

NINOVE – Serge Van Lierde (aka Prins Serge) zal van vrijdag 20 tot zondag 22 december maar liefst 48 uur non-stop stappen tijdens een XMAS Walking. Iedereen kan Serge komen steunen door één of meer rondjes met hem mee te stappen of aanwezig te zijn op de vele randactiviteiten. De opbrengst gaan naar de 'Foundation Jana De Koker'.

Pascal Carael en Serge Van Lierde stelden hun programma voor. De affiche oogt indrukwekkend en het initiatief zal tijdens het drukke feestweekend in Ninove niet ongemerkt blijven. Alles heeft plaats in een uiterst gezellige kerstsfeer met een heus fandorp op het einde van de Graanmarkt. Daar zal het hele weekend doorlopend randanimatie zijn met voor ieder wat wils.

Carnavalsgroepen de Zjiëlen en de Moesjkes zetten mee hun schouders onder dit initiatief; thuisverpleging De Vlinder staat in voor de verzorging van Serge. En zoals gezegd: de hele actie is ten voordele van ‘Foundation Jana De Koker’. Stijn De Koker en Cindy De Mul gaven ons inzicht in de activiteiten van hun stichting, waar Serge een zeer warm hart voor heeft.

Steun

Dit kan door een steunkaart te kopen (€ 5-10-15) bij een van de deelnemende middenstanders, bij de leden carnavalsgroepen de Zjiëlen en de Moesjkes en uiteraard bij Serge Van Lierde zelf. Deze kaarten geven ook recht op toegang tot de X-Mas party op zaterdag 21 december met optredens en dj's tot in de vroege uurtjes.

Serge begint vrijdag 20 december op de parking achteraan de Graanmarkt om 20 uur aan zijn exploot, ingeleid en uitgewuifd door de Ninoofse Belleman. Hij stapt rondjes van ± 3,5 km doorheen de straten van het centrum. Liefhebbers kunnen hem een eindje vergezellen en zeker in de stille uren zal hij hun aanmoedigingen kunnen gebruiken. Het zal terug de Belleman zijn, die hem zondag 22 december om 20 uur op het einde van zijn 48-urentocht afvlagt.

Begin alvast te oefenen, want Serge is een krak in het stappersvak.

Info: het volledige programma vind je op de Facebookpagina van Serge Van Lierde – Foundation Jana De Koker: website en Facebookpagina.

MLI - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons