Ninove 08 Dec 2019 - 23u55
Lichte regen
10.49°C

City Nightrun met lasershow en doortocht op unieke locaties

12 november 2019
City Nightrun met lasershow en doortocht op unieke locaties

NINOVE - Komende zaterdagavond, 16 november, vindt de derde  Phonecompany City Nightrun plaats in het centrum van Ninove. 

Deze recreatieve loop- of wandeltocht van ongeveer 7 km gaat door heel wat leuke gebouwen van de stad. Wil je bvb nog een laatste glimp opvangen van het oude politiegebouw? Of ben je nog niet door Cinema Central, het stadhuis, bibliotheek, cultureel centrum of de brandweer geraakt, dan is dit de ideale moment.  Ook zul je het Hartencollege betreden langs een ingang die normaal nooit kan gebruikt worden.

Geniet deze avond mee van een geanimeerde tocht door 20 gebouwen met daartussen verschillende animaties, lichteffecten en een lasershow langsheen de Dender. Langs het parcours worden deelnemers opgezweept door het trommelgeroffel van de djembés en geweldige deuntjes van DJ’s.

 De start wordt gegeven in de evenementenloods Veaudeville in de Mallaardstraat 3 om 20u00 voor de lopers en de wandelaars sluiten vervolgens aan. Tijdens de tocht is er ook nog een bevoorrading voorzien.

Voor het eerst kan men na de City Run terecht in de Veaudeville-hal om je beste beentje voor zetten tijdens de 'Kalb Stall après ski bar' met optreden van Fred & Tet!

De inschrijvingsprijzen:

 • €9 voor groepsinschrijvingen (vanaf 10 deelnemers) - lijst doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • €12 voor voorinschrijvingen via website tot 13 november 2019
 • €15 voor daginschrijvingen ter plaatse

Wat is er inbegrepen in het inschrijvingsgeld?

 • Loopplezier op unieke omloop met bezienswaardigheden (by night)
 • Muziek- en lichteffecten op het parcours
 • Verschillende animaties langs het parcours
 • Bewaakte bewaarplaats voor sporttassen
 • Live DJ-sets langs het parcours en aan de start/aankomst
 • Kleine bevoorrading onderweg
 • Ongevallenverzekering
 • Goodiebag geschonken door PhoneCompany & partners

Uw borstnummer is achteraf ook nog iets waard:
Ruil je borstnummer nadien in
* bij Phonecompany en krijg 10 euro korting op je aankoop (minimum aankoop 50 euro, 1 borstnummer per aankoop)
* bij Pasta Vespa en krijg gratis lookbroodjes bij je aankoop (minimum aankoop 10 euro, 1 borstnummer per aankoop)

Dragen van startnummer

Enkel lopers met een officieel startnummer mogen starten. Het startnummer dient duidelijk zichtbaar gedragen te worden op de buik of borst. Lopers zonder geldig nummer mogen niet deelnemen en worden uit de wedstrijd genomen. Wandelaars van de tocht van 7km worden gevraagd achteraan aan te sluiten om de lopers bij de start niet in de weg te lopen.

GNE  - Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons