Ninove 09 Dec 2019 - 00u06
Lichte regen
10.49°C

Ninove On Ice mikt op 20.000 bezoekers

22 oktober 2019
Ninove On Ice mikt op 20.000 bezoekers

NINOVE - Na een sabbatjaar zal de volledig overdekte schaatspiste met kerstdorp van 800 m2 opnieuw worden opgesteld op het Niniaplein in de Centrumlaan. 

De schaatsers, alsook de niet-schaatsers zullen opnieuw verwend worden met een uitgebreid programma, waaronder een gratis spetterende show van onze Ninoofse schaatsvedette Kevin Van Der Perren.

Dit  tweejaarlijkse evenement loopt van 6 december 2019 tot 5 januari 2020.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons