Ninove 30 May 2020 - 01u25
Few Clouds
23.16°C

ZiZaZo organiseert een eerste Leefbeurs

17 oktober 2019
ZiZaZo organiseert een eerste Leefbeurs

NINOVE – De vzw ZiZaZo organiseert een eerste eigen’ Leefbeurs’, tijdens het weekend van 26 en 27 oktober in en rond de zaal De Roos.

ZiZaZo is een vrij jonge vzw met nu al 20 actieve leden. Voorzitter Tony Schoukens: "Ons algemeen doel is ingaan tegen de verzuring van de maatschappij, de mensen weer socialer maken, met aandacht voor elkaar. Dat willen we realiseren door allerhande initiatieven, het ondersteunen en (mede-)organiseren van evenementen. Wij hebben ook bijzondere aandacht voor het ondersteunen van jonge zelfstandigen op emotioneel en praktisch vlak. Andere aandachtspunten zijn de ouderverstoting, de kinderen in een vechtscheiding, waardoor relatie- en communicatieproblemen ontstaan. Wij willen nog nauwer samenwerken met andere vzw’s en zelfstandigen om samen te gaan voor een meer verdraagzame samenleving. Iedereen moet met de eigen identiteit kunnen samenleven en genieten van het leven in al zijn facetten.”

Leefbeurs

Ze hielpen al mee met de organisatie van verschillende evenementen en infoavonden, maar dus nu hun eerste ‘Leefbeurs’. “Een echte leef- en beleefbeurs met heel wat interactie voor jong en oud, genieten, sociale contacten leggen en onderhouden. Ook andere vzw’s en instellingen zijn aanwezig met een info-en of verkoopstandje.”

Je vindt er heel wat leuke zaken voor een aangenamer leven, voor jezelf, jouw omgeving en je trouwe huisdier.

En er is een verwenhoek voor de vrouwen. Bij de stand van kapsalon ‘Zo Knap’ kun je terecht voor make-up en brushing of watergolf, vergezeld van een glaasje cava (met/zonder alcohol) en lekkere hapjes. Dit kan na afspraak (€ 40 – zie onderaan bij info) of ter plaatse (€ 45). Een deel van de omzet gaat naar de vzw ZiZaZo.

ZK Snacks verzorgt de catering met de inmiddels bekende (Lutosa-)foodtruck met binnen- en buitenzitplaatsen om rustig te genieten.

Op een vacaturewand vind je aanbiedingen voor vast werk, een bijverdienste en vrijwilligerswerk. Werkgevers kunnen hun vacature nog steeds doorsturen (zie info onderaan).

Aan de ingang staat ook een groot rad van fortuin opgesteld. Elke bezoeker mag een keer draaien en maakt kans op leuke, leukere en heel leuke geschenken. Iedereen wint iets.

Praktisch

  • Datum en tijdstippen: zaterdag 26 oktober van 10 tot 20 uur, zondag 27 oktober van 10 tot 17 uur.
  • Plaats: zaal De Roos, Geraardsbergsestraat 119 Ninove.
  • Reservatie kapsalon Zo Knap: 0472-35 42 66.
  • Toegang: gratis.
Info: FB-pagina ZiZaZo – 0470-61 39 28 (voorzitter Tony Schoukens).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons