Ninove 23 Feb 2020 - 13u29
Overcast Clouds
9.64°C

Ludieke hondenkoers op kermisdinsdag zeer succesvol

08 oktober 2019
Ludieke hondenkoers op kermisdinsdag zeer succesvol

APPELTERRE - Op kermisdinsdag stond in Appelterre de hondenkoers voor de 94ste maal op het programma.

In de Wilderstraat konden de deelnemers tot iets voor 17u terecht om zich in te schrijven, samen met hun hond. Ondanks het iets mindere mooie weer waren er toch nog een 50-tal honden ingeschreven die onderverdeeld werden in 9 verschillende reeksen.

De reeksen gingen van Jack Russel, mini, kleine, middel- en grote honden over windhonden in twee reeksen tot hindernissen voor kleine en grote honden.

De wedstrijd ging van start rond 17 uur onder een grote publieke belangstelling langs het parcours, om de honden en hun baasjes aan te moedigen.

Langs het parcours was er ook kinderanimatie, en drank- en eetstandjes. Om 18.30 uur ging de loopkoers voor kinderen van start, met aansluitend de gouden tabaksworp.

GNE – Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons