Ninove 28 Feb 2020 - 13u09
Scattered Clouds
1.91°C

Nederhasselt klaar voor druk kermisweekend

11 september 2019
Nederhasselt klaar voor druk kermisweekend

NEDERHASSELT – De Kermisvrienden Nederhasselt hebben opnieuw een druk programma uitgewerkt tijdens kermis Nederhasselt op 14 en 15 september.

Op zaterdag gaat de dag van start vanaf 13.30 uur met een oldtimer-event. Je kunt er terecht tot 19 uur om de prachtige oude wagens te bekijken.

Voor de kinderen staat vanaf 13.30 uur Clown Fanny op het programma.

Vanaf 15.30 uur starten verschillende optredens op het podium in de Nederhasseltstraat. Ann Lee mag als eerste het publiek opwarmen met een 5-koppige band, die een mix brengt van blues, rockabilly, americana, country...zowel covers als eigen nummers. Ze spelen in een bezetting met drums, contrabas, gitaar, trompet, akoestische gitaar en zang. Nadien staat ook nog Move-Z en coverband Chezkit op het podium.

Vanaf 20.30 uur verplaatsen de optredens zich naar Hof Ter Beke voor optredens van Fifties Fever en de VIP-partyband, waarna Dj Bram de feestvierders de nacht instuurt.

Zondag start de dag al vroeg met een rommelmarkt van de Gezinsbond vanaf 8 uur; deze gaat door tot 16 uur.

Om 10.30 uur is er een aperitiefconcert door Keva, waarna om 14.30 uur Luc Jones voor ambiance zal zorgen, gevolgd door Festyn en Move-Z.

Vanaf 19 uur gaat de show van start van Les Filles De Malines, steeds een prachtig spektakel.

Aansluitend: tijd voor de Ninoofse chou-chou's, namelijk Bram&Lennert, die de zaal ongetwijfeld aan het dansen brengen. Dj Bram zorgt nadien verder voor de ambiance in Hof Ter Beke. Alle optredens gedurende de twee dagen zijn gratis.

En niet te missen: voor de kinderen, zondag tussen 14 en 16 uur, gratis ritjes op de kindermolen, aangeboden door de sponsors.

Ter hoogte van de kerk staat een mooie dorpskermis opgesteld.

GNE

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons