Ninove 26 May 2020 - 17u16
Overcast Clouds
23.84°C

Soccer4gert laat voetballen voor Kom op tegen Kanker

09 september 2019

ROOSDAAL - Gert overleed in februari 2019 na een zeer korte maar pijnlijke strijd tegen darmkanker. Hij laat 2 jonge zonen van 12 en 10 jaar achter
Zondagnamiddag, de dag waarop Gert jarig is, werd Soccer4gert georganiseerd door Gert zijn familie en de Ninoofse Kaffeegieters.

Zondagnamiddag stond in het teken van voetbal, amicaliteit,muziek, gezelligheid.,kinderanimatie:echt zoals Gert het zelf gewild zou hebben. Het voetbaltoernooi werd gewonnen door Team Neigem. De opkomst was bijzonder groot en zeker voor herhaling vatbaar.


Staf en Rune de kinderen van Gert en An schonken gisteren reeds een cheque van 3000 euro aan Tycho Verbelen, districtcoördinator van Kom op tegen kanker, Oost-Vlaanderen.

 

FVS

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons