Ninove 31 May 2020 - 18u57
Broken Clouds
23.13°C

Willy Sommers & co laten volgelopen dorpsplein Outer daveren

18 augustus 2019
OUTER - Op zaterdag 17 augustus was het feest voor de liefhebbers van het schlager genre. Er werd tot in de vroege uurtjes gedanst, gezongen en gefeest.
 
Frank Valentino, Eveline Cannoot, Jettie Palettie en headliner Willy Sommers waren van dienst. En ook hier mochten onze eigen lokale zangers en muzikanten, Luc Jones en Bram & Lennert, uiteraard niet ontbreken.
De weergoden waren Outer goed gezind en er waren dan ook veel bezoekers, de organisatie sprak van een acht- à negenhonderd aanwezigen.
Plaats van gebeuren was de kermiskiosk van stad Ninove, die op het Kerkplein van Outer werd geïnstalleerd. Ook Ninofmedia sloeg zijn tenten op voor een verslag!

 BDB - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons