Ninove 31 May 2020 - 20u30
Broken Clouds
23.13°C

Ninovieters genieten van attracties en terrasjes tijdens zomerkermis

28 juli 2019
Ninovieters genieten van attracties en terrasjes tijdens zomerkermis

NINOVE - De attracties van de zomerkermis draaiden zondag op volle toeren en Ninofmedia zorgde voor sfeerbeelden.

Ondertussen hebben al enkele winnaars van de wedstrijd via Ninofmedia, in samenwerking met kermisgebak Carnier, hun oliebollen opgehaald. Ze verzekerden ons dat ze lekker waren.

De kermis rondom de Graanmarkt is nog geopend tot dinsdagavond.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons