Ninove 25 May 2020 - 10u38
Scattered Clouds
16.51°C

Parkconcerten doet Ninove daveren met Les Truttes

09 juli 2019
NINOVE - Gisteren was het de beurt aan de 2 de parkconcerten in Ninove.
 
Argenta was de sponsor van deze avond en zorgde voor een mooi gevulde vipruimte. De coverband Hammertime beet de spits af en verwende ons met de ene nineties hit na de andere. Ambiance verzekerd! De sfeer was meteen gezet. Nadien maakten Les Truttes van ons park een echte festivalweide. Handen in de luchten en springen op hun talrijke bekende covers. Wij kijken alvast uit naar nummer 3!
 
Live opname Les Truttes
 
 
Fotoalbum parkconcert 8 juli 2019
FVS

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons