Ninove 31 May 2020 - 20u47
Broken Clouds
23.13°C

Fonteintjesmolen Meerbeke opent zijn deuren

29 juni 2019
Fonteintjesmolen Meerbeke opent zijn deuren

MEERBEKE - De Fonteintjesmolen is deze week ongetwijfeld de meest frisse plaats van Meerbeke.  Het water zorgt voor een zalige omgevingskoelte. Ook de planten tieren en genieten weelderig mee.

Zondag 30 juni is de molen open van 14 tot 17 uur.
Je zal er zoals steeds kunnen genieten van uitvoerige rondleiding,de koffie, de pannenkoeken, een drankje en natuurlijk in deze tijd van het jaar: de paarconcerten van de groene kikker.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons