Ninove 31 May 2020 - 19u05
Broken Clouds
23.13°C

Bram en Lennert laten Ninove dansen

10 februari 2019

NINOVE – Op zaterdag 9 en zondag 10 februari waren Bram en Lennert in een nieuwe formule te bewonderen. Zij brachten in cc De Plomblom ‘Bram & Lennert Dansen’, een uniek concert waar zowel muziek als sfeer draaien rond, jawel, dansen.

12 jaar geleden begonnen de twee vrienden samen op te treden met enkel hun gitaar en een microfoon. Ze zijn ondertussen alom gekend om de boel op te vrolijken met hun veelzijdige covers. Ze zijn een begrip geworden in Ninove en omstreken.

Naast dit concept zijn beiden ook actief bij andere zangers en muzikanten, onder andere bij Niels Destadsbader – die zondag overigens zelf tussen het publiek stond – Dana Winner en Willy Sommers.

Georganiseerd door Jeroen Events en onder begeleiding van een vierkoppige live band mét danseressen, gaf het duo het beste van zichzelf. Hun doel: iedereen laten dansen. Een opzet waarin ze dubbel en dik zijn geslaagd!

Zij pasten hun repertoire dan ook aan naar nummers waar het woord 'dans' of 'dansen' in voorkomt, ongeacht in welke taal deze nummers worden gezongen. Er waren bijgevolg geen zitplaatsen tijdens deze show, met uitzondering van een paar stoelen, die men kon reserveren voor de voorstelling op zondagnamiddag.

Ninofmedia werd uitgenodigd om enkele beelden te draaien en liet dit uiteraard niet aan zich passeren. Dus bij deze, een reportage!

BDB

Bram en Lennert laten Ninove dansen - Deel 1

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons