Ninove 31 May 2020 - 19u23
Broken Clouds
23.13°C

Bram en Lennert dansen

13 januari 2019
Bram en Lennert dansen

NINOVE – Wie kent ondertussen niet het legendarische Ninoofse duo Bram & Lennert, die inmiddels al 12 jaar op het podium staan. Zaterdag 9 en zondag 10 februari geven ze een uniek dansconcert in het cc De Plomblom.

“Zij veroveren stilaan heel Vlaanderen”, zegt organisator Jeroen Wiggeleer. “Maar ze zijn nog altijd Ninovieters in hart en nieren. Daarom organiseert Jeroen Events een uniek concert in cc De Plomblom: ‘Bram & Lennert Dansen’. Het concept is dan ook dat je niet stil zit, maar danst. Daarom zijn het ook uitzonderlijk staanplaatsen in cc De Plomblom.”

Beide artiesten passen hun repertoire volledig aan voor dit exclusief concert. “Een vierkoppige live band begeleidt hen daarbij. En om het concert helemaal af te maken zijn ook danseressen voorzien. De put van De Plomblom gaat zelfs dicht en waar normaal de tribune is wordt het één grote dansvloer.”

Extra concert

“We hebben kosten noch moeite gespaard voor dit concert en dat loont. Wegens het enorme succes is zaterdag 9 februari al maanden op voorhand uitverkocht. De jongens geven een extra concert op zondag 10 februari om 15 uur. Hiervoor zijn nog maar een kleine 100 tickets te koop. Dus spoedig reserveren is de boodschap. Ben je een feestbeest dan moet je dit uniek concert gezien hebben!”

Info: een ticket kost € 25. Op speciaal verzoek zijn er voor zondag enkele zitplaatsen.
Reserveren doe je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0486-99 61 56.
Kaarten kun je ook kopen bij Candy&Gifts en Culture Pub, beide in Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons