Ninove 31 May 2020 - 20u06
Broken Clouds
23.13°C

Druk programma tijdens kermis Nederhasselt

07 september 2018
Druk programma tijdens kermis Nederhasselt

NEDERHASSELT - Op zaterdag 8 en zondag 9 september staat in Nederhasselt de kermis op het programma. Vorig jaar hebben de 'Kermisvrienden Nederhasselt' de bijna ter ziele gegane kermis nieuw leven ingeblazen; en met succes.

Op zaterdag kan je 's morgens deelnemen aan een Vespa-tour; in de namiddag kunnen de kleinsten zich uitleven op de 'Clown Bobo's kindershow'. Nadien gaan een reeks optredens van start met de Scoutsband, Jan Trompet, Move-Z, Promille, Fifties Fever en Big in Belgium. Tussen 16 en 21 u kan je terecht op een avondmarkt.

Zondag 9 september gaat van start met een aperitiefconcert van Keva, waarna Antoon de Traktortroubadour voor muzikale gezelligheid zorgt. Helaasheid Der Zingen staat nadien garant voor meezingmomenten, gevolgt door Move-Z en Les Filles de Malines. Bram & Lennert mogen dan weer de kermis afsluiten.

Wie op zoek is naar tweedehandsspullen kan terecht op de rommelmarkt tussen 8 en 16 uur. 

Goed nieuws voor de kinderen: zondagnamiddag tussen 13.30 en 15.30 u kunnen ze gratis ritjes maken op de kindermolen. Verder staan er tal van kermisattracties en een oliebollenkraam. 

Alle activiteiten hebben plaats rond het kerkplein en zaal Hof ter Beke.

GNE  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons