Ninove 02 Jun 2020 - 05u35
Overcast Clouds
18.93°C

Fret Tet & The Swinging Tepelboys op het dak van Ninia shoppingcenter

02 september 2018

NINOVE - De Ninoofse carnavals-partyband 'Fret Tet & The Swinging Tepelboys' bestaat 11 jaar!

Een jubileum in de carnavalswereld. Dit konden ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dit moest gevierd worden!

Gisteren stelden ze op het dak van het Ninia shoppingcenter (toplocatie) hun nieuwe limited edition dubbel-cd voor. Werone, het topdjkoppel, warmde alvast het publiek op!

Wij gingen een kijkje nemen op deze knallende party.

Wil jij ook eigenaar zijn van deze unieke dubbel-cd? Dat kan door 20 € te storten op rekeningnummer BE45 7350 5014 9489 met vermelding van mailadres in mededeling.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons