Ninove 25 May 2020 - 11u17
Scattered Clouds
16.51°C

Tropische parkconcert met een leuke sfeer

07 augustus 2018

Ninove - Gisterenavond was het de beurt aan de 3e avond van de parkconcerten. Die gingen van start met de fantastisch band: Checkpoint Charlie,  een rock cover band die uitsluitend bekende nummers speelt met een hoog energieniveau. Ze speelden bekende rock/pop toppers waarheidsgetrouw en muzikaal op hoog niveau. De sfeer zat er meteen goed in .

Afsluiten deden één van de beste groepen van de laatste 8 jaar parkconcerten, de Italiaanse tribute band The Great Queen Rats.  Dit was hun tweede passage in Ninove en ze was wellicht nog straffer en  nog beter dan de eerste keer. Zelfs de niet-Queen fans konden echt genieten en meeswingen met dit optreden.Een betere maandagavondactiviteit dan deze had er niet kunnen zijn. (FVS)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons