Ninove 08 Apr 2020 - 07u43
Overcast Clouds
12.03°C

Maatregelen in de Corneliusparochie: geen openbare kerkelijke diensten

23 maart 2020
Maatregelen in de Corneliusparochie: geen openbare kerkelijke diensten

NINOVE – Ook het parochiaal leven is helemaal anders door de ‘corona-maatregelen’. Tot en met 19 april zijn alle publieke kerkelijke diensten afgelast. De parochie-assistenten, priesters en stagiair werken met gesloten deuren, maar zij blijven wel steeds bereikbaar.

Eender welke nood willen ze met een luisterend oor en/of een kleine daad van goedheid helpen oplossen. Even naar de winkel of de apotheek? Ze doen het graag! Gewoon even nood aan een uitlaatklep? Je stoort hen niet.

Extra maatregelen

Alle openbare kerkelijke vieringen tot en met 19 april zijn afgelast, aldus de Belgische bisschoppen in een reeks richtlijnen.

Pas wanneer zowel de burgerlijke als de kerkelijke overheden daartoe de toelating geven, zullen opnieuw publieke kerkelijke vieringen plaatsvinden.

De bisschoppen nemen deze maatregelen in overeenstemming met de voorstellen en het voorbeeld van paus Franciscus over mogelijke aanpassingen in de viering van de komende paastijd.

Contactgegevens

  • Roger Cosyns - 054 24 44 34
  • Annelies De Kegel - 0499 12 49 34 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Jacques Exposito - 0472 46 16 59 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Alexander Vandaele - 0497 84 74 31 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Jef Van der Gucht 0472 25 32 74 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tim Van Nieuwenhove - 0497 31 47 79 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg de meest recente berichten van de Sint-Corneliusparochie op Kerk Ninove of FB Kerk Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons