Ninove 18 Feb 2020 - 15u12
Lichte regen
9.28°C

‘Old’s Cool’ comedy met Gunter Lamoot

11 februari 2020
‘Old’s Cool’ comedy met Gunter Lamoot

ASPELARE – De komiek Gunter Lamoot heeft een comedyshow op maat van rusthuisbewoners gemaakt. Hij voert ‘Old ‘s cool’ zondag 16 februari op in het WZC Wilgendries.

Het woon- en zorgcentrum Wilgendries zet zijn deuren open voor enkele bekende comedians.

Gunter Lamoot brengt hier een warme, komische show voor jong en oud, vol nostalgie en fitnessoefeningen voor de lachspieren.

Praktisch

  • Datum en uur: zondag 16 februari om 14.30 uur.
  • Plaats: WZC Wilgendries, Plekkersstraat 1 Aspelare.
  • Tickets: € 12, gratis voor bewoners.
  • Kaarten bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Info: WZW WilgendriesVoorproefje.
 
Deel dit bericht en win & toegangskaart.
 
Bekijk hier Gunther

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons