Ninove 23 Feb 2020 - 12u40
Overcast Clouds
9.64°C

‘Pol Zoetgeweetnemmen’ neemt halfweg de leiding over van 'Grizzly's' op het Ninoofs quiztoernooi

26 januari 2020
‘Pol Zoetgeweetnemmen’ neemt halfweg de leiding over van 'Grizzly's' op het Ninoofs quiztoernooi

NINOVE – Het 45ste quiztoernooi is halfweg. ‘Pol Zoetgeweetnemmen’ nam vrijdagavond 24 januari de leiding over van eeuwige rivaal ‘Grizzly’s’.

Het quiztoernooi is dit jaar aan zijn 45ste editie toe. Sinds 2006 is de organisatie in handen van een tiental medewerkers. Zij sleutelden aan de formule en sindsdien spelen alle ploegen samen en krijgen ze elke avond 160 vragen voorgeschoteld.

De laatste jaren draait het toernooi steevast uit op een tweestrijd tussen ‘Grizzly’s’ en ‘Pol Zoetgeweetnemmen’. Een strijd, die al elf keer beslecht is in het voordeel van ‘Grizzly’s’. Ook de eerste avond wisten deze klasbakken het laken naar zich toe te halen. De mannen van ‘Pol Zoetgeweetnemmen’ waren dus gewaarschuwd.

Dat ze die waarschuwing ter harte namen, bleek al meteen in de eerste reeks van de tweede avond, vrijdagavond 24 januari. De ploeg rond Ragtime-uitbater Misja De Ridder liet slechts één punt liggen in deze reeks en wist de achterstand van 3 punten op ‘Grizzly’s’ om te buigen in een voorsprong van 3 punten. Die voorsprong gaven ze niet meer uit handen.

‘Pol Zoetgeweetnemmen’ won de avond met een topscore van 154 punten. Zij nemen in het algemeen klassement de leiding over van ‘Grizzly’s’. 'Asdammen' en 'Elementaire Yeti’s' leveren nog strijd om het brons.

De vele onderlinge duels en de strijd om de rubrieken maken het ook nog spannend voor de rest van het deelnemersveld.

Wie het van dichtbij wil meemaken is welkom op de derde quizavond op vrijdag 31 januari om 20 uur in het GO! Atheneum Ninove (ingang Astridlaan).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons