Ninove 07 Dec 2019 - 03u28
SP_WEATHER_LIGHT_INTENSITY_DRIZZLE
5.94°C

Nieuwe bestuur voor Vlaamse Vereniging voor Dorpsbelangen

02 december 2019
Nieuwe bestuur voor Vlaamse Vereniging voor Dorpsbelangen Voorzitter William Minnaert (Heldergem), ondervoorzitter Danny De Schrijver (Baardegem), penningmeester Martin Duyck (St-Jan Wingene), secretaris Steven Malfliet (Merelbeke-Flora), PR en communicatie Julien Maebe (Heusden-Zolder), dagelijks bestuurder Luc

HAALTERT/NINOVE – De Vlaamse Vereniging voor Dorpsbelangen heeft sinds zaterdag een nieuwe raad van bestuur. De voorzitter is William Minnaert uit Heldergem/Haaltert. Hij is ook gekend als gids in Ninove.

De Oost-Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen vzw is in maart 2013 opgericht. Ze heeft de ambitie om volgende rollen op zich te nemen:

de belangen behartigen van landelijke kernen in Oost-Vlaanderen en hun inwoners;

meehelpen aan het uittekenen vaneen  lokaal, provinciaal en Vlaams plattelandsbeleid vanuit de ervaring van bewoners.

Intussen is de vereniging actief in heel Vlaanderen, heeft ze in alle provincies leden-bewonersgroepen. Ze onderhoudt hier en daar banden met gemeentelijke ambtenaren en er zijn sterke contacten met provinciale en Vlaamse overheden en andere belanghebbenden.

De Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen vzw is dus een betrokken speler op het Vlaamse platteland!

Info: Dorpsbelangen.

MLI

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons