Ninove 19 Jan 2020 - 15u51
Lichte regen
1.65°C

“Mag mijn kribbe in jouw stal staan?”

11 december 2019
“Mag mijn kribbe in jouw stal staan?”

POLLARE – De kerststallententoonstelling vormt andermaal een vaste trekpleister tijdens de kersttijd in de parochiekerk van Pollare.

“Mag mijn kribbe in jouw stal staan?”  Een ernstige en persoonlijke vraag nu de eerste winterprikken onze huizen passeerden. Dikke jassen en sjaals liggen klaar voor de eerste vrieskoude. Tijd dus om een hartverwarmend bezoek te plannen aan de kerstkerk Pollare.

Er bestaat geen betere manier om de kerstsfeer te beleven dan zich volop te laten onderdompelen in de kerststallententoonstelling. Op de zondagen kun je er meestal gezongen kerstliederen horen:

  • Vivace uit Brakel-Lierde zingt tijdens de opening en de kerstmarkt van Pollare op zondag 15 december om 15.10 uur. en 16.15 uur;
  • het Sint-Gertrudiskoor van Appelterre-Eichem en het Jan Ockeghemkoor van Okegem o.l.v. Eric Vernaillen zingen zondag 29 december om 14.30 uur, 15.30 uur. en 16.30 uur.

De opening van de tentoonstelling heeft plaats zaterdag 14 december om 20 uur.

Vrij bezoek: van 15 tot 30 december telkens van 14 tot 17.30 uur (niet op dinsdag en donderdag) en volgens afspraak met Jean-Paul Pletinckx (054-33 75 31).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons