Ninove 09 Dec 2019 - 00u30
Lichte regen
10.49°C

Bijzondere gespreksnamiddag over omgaan met verdriet, rouw en verlies

13 november 2019
Bijzondere gespreksnamiddag over omgaan met verdriet, rouw en verlies

NINOVE – De plaatselijke Neos-afdeling organiseert donderdag 21 november een gespreksnamiddag. Kinderpsychologe Veerle Cosyns leidt het gesprek over omgaan met verlies en rouw, ook bij kinderen.

Deze gespreksnamiddag gaat over een niet-alledaags onderwerp, gemodereerd door kinderpsychologe Veerle Cosyns.

Zij werkt ruim 20 jaar op de kinderoncologische afdeling van het UZ Brussel. Ze heeft onder meer een langdurende opleiding cliëntgerichte therapie en de opleiding psycho-oncologie gevolgd. Binnen haar werk staat laagdrempelige hulpverlening centraal, met een groot respect voor de noden en de behoeften van elkeen binnen het gezin, de familie en bij de kinderen op school.

Zij leidt de gespreksnamiddag over hoe om te gaan met verdriet, rouw en verlies, ook bij kinderen. Deelnemers kunnen, indien gewenst, op voorhand of ter plekke vragen of bedenkingen aan Veerle doorgeven of zelf het woord nemen. Zij zal de aanwezigen aan de hand van voorbeelden en praktische tips wegwijs maken. Dat zal op een heel interactieve manier gebeuren, waarbij de vragen van de deelnemers centraal staan.

Praktisch

  • Datum en uur: donderdag 21 november, om 14.30 uur.
  • Plaats: het zaaltje van de bibliotheek, Despauteerstraat Ninove.
  • Toegangsprijs: € 5 € voor Neos-leden en € 8 voor niet-leden.
Info: Neos-secretaris Christiane Bické (0477-41 02 37) of voorzitter Danny Schoon (0474-44 48 92) – Neos Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons