Ninove 08 Dec 2019 - 23u24
Lichte regen
10.49°C

Nieuwe bibliotheekwebsite ook op jouw smartphone en tablet

05 november 2019
Nieuwe bibliotheekwebsite ook op jouw smartphone en tablet

NINOVE – De bibwebsite zit vanaf 5 november in een nieuw kleedje. Je kunt er alles te weten komen over de bib(collectie) en jouw eigen ontleningen, ook via je smartphone.

De site ninove.bibliotheek.be biedt heel wat nieuwigheden en draait nu ook vlot op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Voortaan kan je dus snel en makkelijk via je eigen smartphone doorheen de catalogus bladeren.

De integratie van 'Mijn Bibliotheek' met de bibwebsite laat toe om je eigen ontleningen en reservaties vlot online te beheren en te verlengen. Je kan ook de lidkaarten van bijvoorbeeld je kinderen koppelen en snel een overzicht krijgen van alle bibliotheekmaterialen in huis.

De catalogus zelf kreeg ook een belangrijke update. Zo kan je nu sneller zien of een werk al of niet is uitgeleend. Reserveren wordt kinderspel. De vernieuwde zoekfunctie werkt zeer intuïtief en je kan de resultaten filteren naar jouw eigen noden en wensen.

Mijn Leestipper

Wil jij graag gepersonaliseerde leestips op maat? Dat kan. Als je lid bent van de Ninoofse bib én een profiel hebt op 'Mijn Bibliotheek'. 'Mijn Leestipper' selecteert dan boeken op basis van je leesvoorkeuren, leenhistoriek en de collectie boeken van de bibliotheek.

Info: 054-32 40 04 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ninove bibliotheekMijn Leestipper.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons