Ninove 26 May 2020 - 16u23
Overcast Clouds
23.84°C

Belle Perez komt 20-jarige carrière vieren in cc De Plomblom

06 november 2019
Belle Perez komt 20-jarige carrière vieren in cc De Plomblom

NINOVE – Belle Perez viert haar 20-jarige carrière met een concert in cc De Plomblom.

Het zijn Jeroen Events & House of Entertainment, die deze topartieste naar Ninove halen.

Ze zal zaterdag 11 april 2020 het publiek in de Plomblom ongetwijfeld kippenvelmomenten bezorgen met haar 'Fiesta Perez en Teatro' show en prachtige latin-nummers. Ook andere muziekstijlen komen aan bod, dit alles in haar gekende zwoele stijl.

In totaal zal zij twaalf shows spelen in België en Nederland.

Info: Kaarten voor het concert op 11 april 2020 zijn verkrijgbaar via www.jeroenevents.be, bij Candy & Giftsstore in de Lavendelstraat of via 0486-99.61.56. De zitjes kosten tussen € 29 en € 39.

GNE – Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons