Ninove 27 Feb 2020 - 02u08
Lichte regen
3.89°C

Jonas Winterland in de Abdijkerk

10 september 2019
Jonas Winterland in de Abdijkerk

NINOVE – De Sint Corneliusparochie nodigt een grote naam uit naar de Abdijkerk: singer-songwriter Jonas Winterland. Hij staat vanaf najaar 2019 na een sabbatjaar opnieuw op de planken. De allereerste stop van zijn nieuwe tournee is de Abdijkerk, zaterdag 28 september.

Jonas Winterland debuteerde in 2013 met’ Mensen zijn gemaakt van dun papier’. Het is een plaat, die ondertussen een moderne klassieker is geworden. Ze leverde Winterland niet alleen een nominatie voor de Mia’s op, maar ook eretitels als ‘de Leonard Cohen van de lage landen’ en ‘de Vlaamse E van Eels’.

In zijn eerste optreden na het sabbatjaar presenteert Jonas zijn nieuwe songs, aangevuld met een eigenzinnige selectie van bekende en minder bekende nummers uit zijn oeuvre. Tussendoor ontpopt hij zich meer dan ooit ook als een begenadigd verhalenverteller. Hij is een bijzondere artiest: gevoelig en diep.

De kerkgemeenschap hoopt met dit evenement nog wat geld bijeen te sprokkelen voor de restauratie van het Forceville-orgel in de Abdijkerk.

Praktisch

  • Datum en uur: zaterdag 28 september 20 uur.
  • Plaats: Abdijkerk Ninove.
  • Tickets: kosten € 15, te bestellen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Als voorsmaakje vind je hier de link naar ‘Plaats onder de zon’.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons