Ninove 29 Mar 2020 - 03u35
Clear Sky
12.57°C

Prins Vitsken bezoekt WZC Klateringen

26 februari 2020

NINOVE – Prins Vitsken was woensdag 26 februari te gast in het WZC Klateringen. Hij liet er de bewoners volop genieten van de carnavalssfeer. Leonie Neubourg en Petrus Debraekeleer zijn aangesteld tot prinses en prins van Klateringen.

De Karnavalraad bracht met de prins en de carnavalsinstanties zoals elk jaar een bezoek aan het WZC Klateringen. Prins Vitsken mocht het gebak aansnijden, dat de raad offreerde aan alle bewoners.

In het gezelschap van de seniorenprins Hans Vanderhaegen en seniorenprinses Dorothy Reygaerts bezocht hij nadien alle kamers om de mensen, die niet aanwezig konden zijn in de cafetaria, ook een fruitmandje te bezorgen.

Het personeel koos onder de bewoners ook het prinsenpaar van Klateringen: Leonie Neubourg (88 jaar) en Petrus Debraekeleer (81 jaar). Ze kregen talrijke geschenken overhandigd.

De cafetaria zat afgeladen vol en de namiddag verliep in opperbeste stemming. Daarvoor zorgden het personeel met verschillende optredens en uiteraard ook prins Vitsken zelf.

Burgemeester Tania De Jonge en schepen Marc Torrekens brachten als Corry Van Gorp en André Van Duin nogmaals hun sketch en kregen ook hier de lachers op hun hand.

MLI - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons