Win een kweekbak met eetbare planten en kruiden

    21 april 2020

    REGIO – De Oost-Vlaamse startup The Green Community en Rabobank.be geven 2.000 kweekbakken met eetbare planten en kruiden weg; alles van lokale bodem en 100 % duurzaam, ook het transport.

    Iedereen, die goesting heeft om iets te zien groeien en bloeien, mag zich opgeven om een van die bakken te krijgen. Dat kan via de website onderaan dit artikel. Zo blijf je in je kot, maar haal je toch de lente binnen. Ook fijn meegenomen: het project steunt kleine, duurzame bedrijven van eigen bodem.

    Je moet geen terras of tuin te hebben om te kweken. Heel wat kleine groentesoorten en kruiden doen het prima op een lichte plaats in je huis. The Green Community levert bovendien duurzaam gekweekte (Belgische) planten en bloemen bij mensen aan huis. Ook het transport is duurzaam.

    Samen met partners, ondernemers, consumenten en de overheid wil Rabobank.be oplossingen zoeken voor het wereldvoedselvraagstuk. Deze actie brengt dit duurzame engagement tot in de woonkamers.

    Inschrijven

    Hoe zit de actie in elkaar? Om onnodig transport te vermijden, werken ze regio per regio. Inwoners van Oost- en West-Vlaanderen kunnen inschrijven op woensdag 22 april. Voor Vlaams-Brabant is dit vrijdag 24 april.

    Per regio maken meer dan 320 mensen kans op een bak.

    De eerste inschrijvers vallen in de prijzen.

    Info: Growing together.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons