Verkiezingskrant en -spandoeken om kiezers over de streep te trekken

    03 oktober 2024

    NINOVE – De stad wil haar inwoners aanzetten om te gaan stemmen en minder mobiele kiezers een lift te geven naar het stemhokje. Ze voert daarvoor campagne met een aantal spandoeken in de stad en een verkiezingskrant.

    Bij de verkiezingen van zondag 13 oktober verandert heel wat. De stad wil haar inwoners duidelijk en objectief informeren over deze verkiezingen en geeft daarom een verkiezingskrant uit.

    Krant

    Die maakt je in 8 pagina’s wegwijs in de nieuwe regelgeving en in de wereld van volmachten en gemeenteraadszetels. Aan de hand van voorbeelden krijg je een duidelijk zicht op de impact, die elke stem heeft. De krant focust ook op lokaal verkiezingsnieuws, zoals de teststemhokjes, waar je een teststem kan uitbrengen. Ook de vernieuwde gemeenteraadszaal komt aan bod, net als de gemeenteraad zelf, die binnenkort 35 verkozenen in de plaats van 33 nu.

    De verkiezingskrant wordt deze week bedeeld, als bijlage bij het stadsmagazine. Het magazine valt deze maand enkele dagen later in de bus door het faillissement van het fietskoerierbedrijf, waarmee de stad een overeenkomst heeft. De bedeling is voorzien tussen 1 en 4 oktober.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons