Steven Van Liedekerke op tweede plaats provincielijst Vlaams Belang

    28 augustus 2024

    NINOVE – “Ik ben toch wel trots, dat ik Ninove mag vertegenwoordigen op deze sterke lijst”, aldus Steven Van Liedekerke. “In Ninove staat het Vlaams Belang al jaren heel sterk.”

    Het Vlaams Belang heeft de kieslijsten voor de provincieraadsverkiezingen bekend gemaakt. “Met onze lijsttrekker Veronique Lenvain uit Brakel en Griet Diaz uit Aalst op de derde plaats hebben we een heel sterke as, die door onze regio Aalst-Oudenaarde loopt”, zegt Steven Van Liedekerke.

    Grootste partij

    “Het is een eer om geflankeerd te worden door twee sterke dames. Veronique Lenvain heeft in Brakel met de parlementsverkiezingen het liberale bastion van de familie De Croo doorbroken. Griet Diaz uit Aalst kan dan weer rekenen op een sterke achterban en basis in Aalst. Het is niet toevallig, dat in Brakel, Aalst en Ninove het Vlaams Belang de grootste partij was bij de Vlaamse verkiezingen.”

    De partij wil vanuit de regio zoveel mogelijk provinciezetels voor haar rekening nemen. “Echte verandering komt er enkel met het Vlaams Belang”, concludeert Van Liedekerke. “Dat is wat de Vlaming wil, maar nooit krijgt van de systeempartijen. Elke stem telt, wat ook in Ninove brandend actueel is. In Ninove maak ik tevens deel uit van de lijst van Forza Ninove. Een krachtige score voor het Vlaams Belang zal bovendien een signaal zijn naar de systeempartijen, die onderhandelen over een federale en een Vlaamse regering, dat de Vlamingen eindelijk echte verandering willen.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons