Positief Ninove trapt campagne af voor lokale verkiezingen

    30 juni 2024

    NINOVE – Veel volk in The Mauritz voor de lancering van de lijst Positief Ninove, zaterdagavond 29 juni. Burgemeester Tania De Jonge stelde er enthousiast haar divers team voor, waarmee zij zondag 13 oktober de strijd aangaat bij de Ninoofse lokale verkiezingen.

    De lijst van 35 kandidaten verenigt de krachten van de Open Vld en de CD&V, aangevuld met onafhankelijke leden.

    “Politieke partijen spelen binnen deze lijst een secundaire rol”, benadrukte De Jonge. “Onze betrachting om de stad op alle manieren positief te laten evolueren staat voorop.”

    Positief

    Deze centrumrechtse lijst is een mix van ervaren Ninoofse politici en jonge geëngageerde nieuwkomers. Elk van hen is vastberaden om vanuit hun expertise en engagement een positieve impact te hebben op Ninove.

    Tijdens haar toespraak legde burgemeester De Jonge de nadruk op de positieve veranderingen, die zij samen met dit team wil realiseren voor de stad. Belangrijke thema’s zoals veiligheid, sociale cohesie, verbinding tussen alle Ninovieters, de balans tussen stedelijk en dorpsleven kwamen herhaaldelijk aan bod.

    Lokaal muzikaal talent met Luc Jones, De Jartellen en Yerko Debast luisterde de avond op; dj Tim, zette de toon voor een feestelijke sfeer en wist zelfs de dansbenen los te krijgen.

    In een gesprek met burgemeester De Jonge, Anja Beeckman en nieuwkomers Céline Moock en Victor Schollaert werd duidelijk waarom zij zich inzetten voor Positief Ninove. Hun verhalen illustreren de gedeelde passie om een constructieve bijdrage te leveren aan de toekomst van Ninove.

    Info: Positief Ninove.

    KDC

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons