N-VA stelt top 5-kandidaten gemeenteraadskiezingen voor

    25 juni 2024

    NINOVE – De lokale afdeling van de N-VA trekt alleen en onder eigen naam naar de kiezer op 13 oktober. De partij stelde maandag 24 juni alvast de eerste 5 van de 35 kandidaten voor, met Karolien De Roose als lijsttrekker.

    Karolien De Roose: “De ledenvergadering keurde onze kandidatenlijst unaniem goed. Met een vernieuwde lijst vol nieuwe kandidaten en een sterk programma vragen we het vertrouwen van de Ninovieters. Na jaren stilstand heeft Ninove nood aan verandering, zonder de welvaart van de Ninovieters in gevaar te brengen. Het mooie resultaat in Ninove bij de afgelopen verkiezingen is een immense motivatie voor ons en we zullen in oktober met een volledige lijst naar de kiezer gaan.”

    Nieuw

    Het wordt volgens De Roose hoog tijd, dat Ninove de achterstand van pakweg 20 jaar inhaalt in vergelijking met steden van gelijkaardige grootte. “Hoog tijd, dat steeds dezelfde partijen en steeds dezelfde figuren van de macht worden verdreven. Hoog tijd voor nieuwe personen met nieuwe, frisse ideeën. Hoog tijd voor N-VA Ninove dus. Ik stel u heel graag de plaatsen 2 tot 5 van onze lijst voor. De komende weken volgt meer info over de overige plaatsen en ook het programma.”

    De andere kandidaten van de top 5 zijn Steven Vanden Berghe (2), Jeroen Van Assche (3), Sam De Duffeleer (4) en Iryna Brouckaert (5).

    Info: N-VA Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons