Giovanni VanSuypeene kiest voor Positief Ninove

    12 augustus 2024

    NINOVE – “Politiek nog groen achter mijn oren, maar tonnenvol levenservaring én supergemotiveerd om met onze groep het verschil te maken”, zo motiveert Giovanni zijn keuze voor de lijst van Positief Ninove.

    De 49-jarige gemeenschapswacht-vaststeller is een nieuwkomer in de Ninoofse politiek, maar eigenlijk al goed gekend in de stad.

    “Ik ben Gio, echtgenoot van Katrien, papa van 2 eigen dochters Jill en Maithe en plus-papa van Jolien. Geboren en getogen Ninovieter. Na mijn lokale schooltijd sloot ik vrij snel aan bij de Ninoofse brandweer; enkele jaren later ook als ambulancier, wat samen een extra halftime job betekende. Ik heb overwegend altijd sociale jobs gehad: er staan voor de mensen en helpen waar het kan, zit in mijn DNA.”

    Liefde voor Ninove

    Misschien verklaart dat de liefde voor zijn stad en zijn stadsgenoten. “Ik weet wat leeft bij de mensen in onze stad. Als ambulancier en gemeenschapswacht heb ik al ontelbare deuren zien opengaan. Samen met mijn echtgenote zijn we hier ons hart verloren; elke vrije minuut spenderen we met elkaar in onze sociale kringen. We zitten allebei in het bestuur van de Koninklijke Karnavalraad, maar ook op alle andere activiteiten, die door en in onze stad worden georganiseerd, zijn we er als de kippen bij.”

    Positief

    De stap naar de lokale politiek doet hem terugdenken aan een eerste sollicitatiegesprek, waar wordt gevraagd naar jouw ervaring. “Met mijn eerste deelname aan de lokale verkiezingen heb ik inderdaad een beetje hetzelfde gevoel. Politiek ben ik nog groen achter mijn oren, maar ik heb tonnenvol levenservaring én ik ben supergemotiveerd om met onze groep het verschil te maken. Het voelt goed aan met deze ploeg, dit team, dit project. Dit teamwork, samen met de kiezer, kan zorgen voor de constructieve leiding, die ons Ninove écht nodig heeft. De naam van onze beweging spreekt gewoon voor zich: we gaan voor een Positief Ninove.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons